26, Apr 2022
Versterk de hoogwaardige ontwikkeling van Qinghai met hervorming en innovatie

Versterk de hoogwaardige ontwikkeling van Qinghai met hervorming en innovatie

Op 1 juli gaf algemene secretaris Xi Jinping een belangrijke toespraak op bij de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China, en het glorieuze proces van de Communistische Partij van China beoordeeld. Hij prees de grote prestaties van de Communistische Partij van China Om de schepping van het Chinese volk, de plechtige aankondiging te cre?ren. "Na alle mensen van het hele feest hebben we de eerste honderd jaar strijd bereikt. In het Chinese land is een goed-off-samenleving voltooid, historisch opgelost de absolute armoede, En het is bedoeld om een ??uitgebreide socialistische moderne kracht te bouwen. De tweedehonderd jaar strijd is in beweging.

"We moeten de betekenis begrijpen en begrijpen, rijk aan connotatie, kernelementen, praktische vereisten, condenseren, verzamelen, profiteren van, om de tweedehonderd jaar worstelen en stevig vooruitgang te betreden, met de geest van hervorming en innovatie, Zal de hoogwaardige ontwikkeling van Qinghai krachtig bevorderen en ernaar streven om uit een hoogwaardig ontwikkelingspad te gaan met Qinghai-kenmerken.

Ontwikkeling is het laatste woord.

Aan het begin van dit jaar hebben de twee sessies van de provincie het "driejaarlijkse plan voor het 14e vijfjarenplan voor de nationale economische en sociale ontwikkeling van de provincie Qinghai", en het "14e vijfjarenplan" en de visie van de visie van Het vijfjarenplan van 2013 De doelblauwdruk, verduidelijkt de leidende ideologie van de economische en sociale ontwikkeling van de provincie Qinghai tijdens de 14e vijf-jarige planperiode, de algemene lay-out, de belangrijkste doelen en belangrijke taken, als gevolg van de visie en geschiedenis van de Provinciale overheid provinciale regeringen, die de komende vijf jaar en zelfs 2035 de richting van de mensen van alle etnische groepen samen zijn. We moeten de richtlijnen, hoofddoelen, belangrijke taken van de ontwikkeling van de ontwikkeling van de visie-doelen en de "14e vijf-jarige plan" -periode, nauwkeurig vasthouden, begrijpen de strategische idee?n en belangrijke strategie?n van de bouw van nieuwe ontwikkelingspatronen en bevorderen Kwaliteitsontwikkeling. Schrijf in de nieuwe weg een nieuw hoofdstuk in het nieuwe tijdperk van Chinese kenmerken. Met de geest van hervorming en innovatie moeten we de geest van het ideologische en actie oprecht verenigen voor de secretaris-secretaris van XI Jinping. De hervorming en innovatie verdiepen, en verplaatst u de weg naar hoogwaardige ontwikkeling. We moeten de "bevordering van hoogwaardige ontwikkeling" diep begrijpen, de ontwikkeling van hoge kwaliteit is om de duurzame wetenschappelijke ontwikkeling volledig te co?rdineren, zich aan te passen aan deze ontwikkelingsstrategie, die ons vraagt ??om aan problemen na te denken, dingen rond de hoge kwaliteit doen, niet de stakingen doen zijn niet enthousiast om van de hoogwaardige ontwikkeling van de ontwikkeling van Qinghai hoogwaardige ontwikkeling af te komen.

Het hart heeft een hoge standaard, en het feest kan leven.

We moeten altijd een wind en golven langs de socialistische weg van Chinese kenmerken nemen, dapper zijn, niet te dragen, niet verdragen, niet het grote tijdperk dragen, worstelen, niet in de geest werken, een nieuw bureau, streven Om een ??welverdiende partij te maken, verdiend in de mensen, is er een bijdrage van de geschiedenis, het schrijven van een nieuw hoofdstuk in het nieuwe tijdperk van New Qinghai. (Editor: Chen Jing, Liu Peiran) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.