4, May 2022
XI Jinping praat over Food Security: Long Things, Eat is Big – People’s Political Consultative Conference

XI Jinping praat over Food Security: Long Things, Eat is Big – People’s Political Consultative Conference

Xinhua News Agency, 6 maart, Siqi: Xi Jinping Talk Over Food Security: Long Things, Eten voor Great Xinhua News Agency, Zhang Xiaosong, Lin Hui "Food Safety is het" grote ding van het land ". Lange dingen, diner.

In de middag van 6 maart richten algemene secretaresse Xi zich gericht op het waarborgen van voedselveiligheidsproblemen bij het bezoeken van het ministerie van CPPC, sociale welzijn en socialezekerheidsgemeenschappen die deelnemen aan de 13e nationale volkspolitieke Consferentie en deelname aan de groepsvergadering.

Tijdens de bijeenkomst sprak verschillende nationale commissie van de politieke raadpleging van de Chinese volk over de voedselzekerheid van verschillende hoeken: het bouwen van kwaliteit en veiligheid van landbouwproducten, die de onafhankelijke innovatie van de zaadindustrie bevorderen, en uitgebreid gepromoveerd de modernisering van landbouwplichtige … Xi Jinping’s serieus luisteren, van tijd tot tijd, met het comité om uit te wisselen. "Wie zal China ondersteunen?" Luisteren naar ieders toespraak, reageerde de generale secretaris op een dergelijk probleem. "China wil vertrouwen op zelfredzaamheid, en jezelf opheffen." Xi Jinping’s General Book Tagged, "Er is eten in zijn hand, geen paniek".

"Als we geen rijstkom hebben, zal het onderworpen zijn aan mensen." "Voedselzekerheid is een strategisch probleem.

"Algemeen, generaal Secretary Xi Jinping gespecialiseerd aan een aantal lokale verantwoordelijkheid van kameraden serieus, de verantwoordelijkheid van" rijstzak "en" plantaardige mand "werden volledig op de markt geduwd en hij kon niet in eten nemen. Op de vergadering, de secretaris van de Algemene secretaris Genoemde de kwestie, nadrukkelijk de nadruk op de graanbeveiligingspartij en de regering Matsu, strenge graanbeveiligingsverantwoordelijkheidsysteembeoordeling, vastgoedgebied, hoofdverkoopgebied en productie- en verkoop-evenwichtig gebied, verantwoordelijkheid samen. Gecultiveerd land is het leven van voedselproductie. Praat over Gecultiveerde landbeschermingsproblemen, het totale aantal boeken in XI Jinping heeft een paar categorie?n: opgraving, graven visvijver, bouwen een boerderij, het planten van fruithout, het bezetten van een gecultiveerd land wordt herhaald; in het gecultiveerde land dat de herstelling en het evenwicht van gecultiveerde land wordt herhaald; Land Chaos is goed voor een gecultiveerd land, "卖 爷 心 不 不 不" … Hij benadrukte dat "lange tanden" harde maatregelen, uitgebreid de verantwoordelijkheid van de lokale partijcommissies op alle niveaus, waardoor 1,8 miljard hectare gecultiveerde landnaam. In de afgelopen jaren heeft generale secretaris Xi Jinping herhaaldelijk de vereisten van het cateringafval ingediend en bevordert de constructie van een instandhoudingsmaatschappij.

Op het oogpunt van de secretaris-secretares hebben we genoeg gedaan voor voedsel.

"China heeft nog een paar dagen honger? Het zijn deze kinderen geboren na de jaren tachtig.

Wie heeft er geen hongerig gedaan? Maar mensen zijn heel gemakkelijk te vergeten.

"Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte dat het voedselveiligheidsarbeidspatroon van mijn land niet zal veranderen.

Er is niet enigszins sterk verschillen op de kwestie van voedselzekerheid. Editor: Li Minjie.